اخبار

پایکو (Paicoo) طرح کسب درآمد دلاری چرا مشکوک به کلاهبرداری است؟

پایکو نام مجموعه‌ای است که ادعا دارد برای کاربران امکان کسب درآمد دلاری را فراهم کرده است. این عنوان در بین کاربران ایرانی اخیرا بسیار مورد توجه قرار گرفته است. این مجموعه مدعی است که در زمینه تجارت الکترونیک فعال است و افراد می‌توانند با استفاده از آن از طریق مشاهده تبلیغات اینترنتی بین المللی یا خرید‌های صوری و سایر فعالیت‌های این چنینی کمیسیون دریافت کرده و کسب درآمد کنند. اما با این برخی از بررسی حکایت از این دارند که به احتمال قوی پروژه پایکو (Paicoo) طرح کلاهبرداری پانزی است.

پایکو (Paicoo) چیست؟

مطابق با توضیحاتی که در سایت و گروه‌هایی که مشغول تشویق افراد به مشارکت در طرح پایکو هستند، این مجموعه فعالیت خود را از سال ۲۰۱۸ و در کانادا آغاز کرده است و در حال حاضر ۳۰ کشور دنیا در حال تجارت است. طبق این اطلاعات Paicoo با شرکت‌هایی مثل آمازون، یاهو، eBay و Qoo10  در حال همکاری است. خود این ادعا تا حد زیادی غیرمنطقی است.

نحوه فعالیت پایکو:

  • کاربران برای شروع کار در پایکو باید یک حساب کاربری ایجاد کنند و سپس با استفاده از ارزهای دیجیتال مانند بیت کوین، اتریوم و تتر، اقدام به خرید بسته‌های سرمایه‌گذاری کنند.
  • پس از خرید بسته، کاربران  تعدادی «توکن» پاداش دریافت می‌کنند که می‌توانند از آن‌ها برای کسب درآمد استفاده کنند.
  • روش‌های مختلفی برای کسب درآمد در پایکو وجود دارد، از جمله:
  1. معاملات توکن: کاربران می‌توانند توکن‌های خود را در صرافی داخلی پایکو به سایر کاربران بفروشند.
  2. بازاریابی وابسته: کاربران می‌توانند با دعوت افراد جدید به پایکو و تشویق آن‌ها به خرید بسته‌های سرمایه‌گذاری، پورسانت دریافت کنند.
  3. شرکت در طرح‌های سرمایه‌گذاری: پایکو چندین طرح سرمایه‌گذاری مختلف ارائه می‌دهد که کاربران می‌توانند با سرمایه‌گذاری در آن‌ها، سود دریافت کنند.

چرا پایکو به کلاهبرداری مشکوک است؟

یکی از دلایل مهمی که در بررسی‌ها نشان دهنده فعالیت‌های مشکوک این مجموعه است، عدم امکان پیگیری است. در Paicoo افراد برای مشارکت باید به آدرس کیف پولی که روی آن هیچ کنترلی ندارند تتر واریز کنند. مسئله اصلی این جا است که اگر هنگام واریز با مشکلی مواجه شوید هیچ سیستم پشتیبانی قابل اعتمادی برای بررسی و پیگیری مشکل شما وجود ندارد.

مورد بعدی هم این است که شکل فعالیت پایکو با طرح‌های هرمی است؛ یعنی افراد باید با دعوت کاربران جدید و جذب زیر مجموعه درآمد خود را افزایش دهند. با اینکه استفاده از کدهای رفرال یکی از روش‌های جذب کاربر  در برخی کسب و کارهای فعال در فضای ارزهای دیجیتال است، اما جذب کاربر و زیر مجموعه گیری و پرداخت سود در ازای آن یکی از روش‌های شرکت‌های غیر قانونی برای جذب مخاطب به اهداف کلاهبرداری خود است.

همچنین در رابطه با وضعیت ثبت شرکت ابهاماتی وجود دارد و آن هم این است که اطلاعات بنیان گذاران و فعالان این مجموعه به هیچ وجه شفاف نیست و نکات مشکوک زیادی در این رابطه وجود دارد. برای مثال، نام مجموعه پایکو توسط هیچکدام از شرکت‌هایی که آن‌ها مدعی‌اند با هم همکاری دارند، آورده نشده است. مهم‌ترین نکته هم این است که تنها شخصی که از پایکو در برخی از ویدئو‌ها خود را به عنوان یکی از مدیران و هم بنیانگذاران معرفی می‌کند، سابقه مشارکت در دیگر کلاهبرداری‌های فضای ارزهای دیجیتال را نیز دارد.

خلاصه ای از سایر نکات مشکوک در رابطه با پایکو:

  • نداشتن مجوز رسمی: پایکو هیچ گونه مجوز رسمی از سوی هیچ نهاد نظارتی در جهان دریافت نکرده است.
  • ادعاهای عجیب و غریب: پایکو ادعاهای عجیب و غریبی در مورد سودآوری خود مطرح می‌کند که به نظر بسیاری از کارشناسان، غیر واقعی و اغراق‌آمیز است.
  • تمرکز بر زیرمجموعه‌گیری: بخش زیادی از سود کاربران در پایکو از طریق زیرمجموعه‌گیری و جذب افراد جدید به دست می‌آید که این موضوع، یکی از نشانه‌های طرح‌های پانزی (Ponzi) است.

کلام پایانی:

دقت داشته باشید که در طرح پایکو به کاربران ایرانی توجه ویژه ای شده است. متاسفانه با تبلیغات متعدد در این زمینه، تا به امروز ایرانی های زیادی در این طرح مشارکت داشته اند. مطابق با بررسی های انجام شده این مجموعه و نحوه فعالیت آن تا حد بسیار زیادی مشکوک است. بنابراین تا حدودی می‌توان آن را یک پروژه پانزی معرفی کرد. البته تا به این لحظه مشکلی به وجود نیامده است. اما با توجه به نکاتی که ذکر کردیم احتمال دارد در آینده Paicoo مشکلات زیادی را برای کاربران خود فراهم کند. در واقع امکان عدم بازپرداخت وجود کاربران در این زمینه بسیار زیاد است.

بنابراین شما باید به عنوان یک سرمایه گذار پیش از اختصاص سرمایه به هر پروژه ای که مرتبط با ارزهای دیجیتال است، تحقیقات لازم را انجام دهید و از سالم بودن آن مجموعه اطمینان حاصل کنید. وعده پرداخت سود به صورت تضمینی و با مبالغ زیاد قطعا منطقی نیست! و این می‌تواند یکی از نشانه های بارز کلاهبرداری باشد. پس بهتر است همیشه به فکر یک شبه پولدار شدن نباشید و سرمایه خود را نیز به خطر نیاندازید.

ادمین ارزهشت

Recent Posts

معتبر ترین ایردراپ های تلگرام که نباید از دست بدهید!😍

بازی‌ ها و ایردراپ‌ های تلگرام با ارائه روش‌ های ساده و پاداش‌ های واقعی…

6 روز قبل

۷ تا از زنان تأثیرگذار در دنیای ارزهای دیجیتال که تاریخ‌ساز شدند

زنان تاثیر گذار ارزهای دیجیتال: امروزه دنیای کریپتوکارنسی و فناوری بلاکچین تنها به نام‌های شناخته…

1 هفته قبل

پکس گلد چیست؟ آشنایی با ارز دیجیتال طلا PAX Gold

روش‌های زیادی برای سرمایه گذاری روی طلا وجود دارند. اما این روش‌های سنتی اغلب مشکلاتی…

1 ماه قبل

نحوه توزیع ایردراپ کتز به چه صورت خواهد بود؟

طبق اطلاعیه های جدید، ایردراپ کتز از فردا قابل برداشت است و در این اطلاعیه…

1 ماه قبل

سایت پیترکس چیست و چرا متهم به کلاهبرداری است؟

با توجه به پیشرفته شدن تکنولوژی‌ پرداخت‌های آنلاین در حوزه رمز ارزها، کلاهبرداری‌ها در این…

2 ماه قبل

اطلاعیه جدید همستر کامبت: هنوز برای دریافت ایردراپ فرصت دارید

بازی همستر کامبت یک اطلاعیه جدید منتشر کرد. در این اطلاعیه اعلام کرده کاربران برای…

2 ماه قبل